Шефката на НС ранена в катастрофа, в болница е

Цвета Караянчева е претърпяла пътен инцидент в участъка Шумен-Силистра

Шефката на НС ранена в катастрофа, в болница е | StandartNews.com

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева е претърпяла пътен инцидент в участъка Шумен-Силистра, съобщи Нова телевизия. Медията пояснява, че тя е със счупени ключица и два прешлена.

Сигналът за инцидента е подаден малко след 10.30 часа днес.

По първоначални данни на главен път Шумен–ndash;Силистра, на около 150 м след разклона за село Върбак, 31-годишна водачка на лек автомобил при ляв завой навлязла в опесъчен участък, губи контрол над колата и се ударя в насрещно движещ се лек автомобил. В него се е возила Цвета Караянчева.

От НСО потвърдиха, че има пътен инцидент с тяхна кола.

За да избегне челния сблъсък, шофьорът от първата кола в кортежа, в която е била Караянчева, е направил маневра, с която е завъртял автомобила така, че ударът да бъде страничен.

Официалната информация на МВР гласи:

Трима души са пострадали при катастрофа на пътя Шумен - Силистра. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. Сигналът е подаден малко след 10.30 часа днес.

По първоначални данни на главен път Шумен-Силистра на около 150 м след разклона за село Върбак 31-годишната водачка на лек автомобил „АУДИ А4“ на ляв завой навлязла в опесъчен участък, загубила контрол над колата и се ударила в насрещно движещ се лек автомобил.

За преглед в болница са транспортирани трима души. Водачите са изпробвани за алкохол, пробите са отрицателни.

Работата по изясняване на причините за пътния инцидент продължава.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай