Шах! На кого на мястото застава Евгени Минчев в БСП

Според избирателните райони и листите на партията

Шах! На кого на мястото застава Евгени Минчев в БСП | StandartNews.com

Продължават коментарите относно влизането на Евгени Минчев в политиката.

"Г-н Минчев е номинация на район "Оборище". Той е на четвърто място от гражданска квота. Помагал е изключително много през годините и е приел всички наши леви идеи и политики", коментира Иван Таков, председател на БСП-София.

Случайно или не, 24-ти избирателен район беше място, откъдето традиционно за парламента се кандидатираше бившата лидерка на социалистите Корнелия Нинова.

В същото време включването на Евгени Минчев като кандидат-депутат в листата на БСП предизвика буря от коментари от "осанна" до "разпни го" в социалните мрежи и публичното пространство.

"Евгени имаше такава цел - да влезе в политиката. Защото дълго време в социалните мрежи го нападаха, казваха му, че е "деградирал", "от тебе нищо не става", обиждаха го.

В интерес на истината той няма никаква вина за това, че с напредването на възрастта съвсем нормално вече не е толкова активен, колкото навремето". коментира Ицо Петрофф.

Според Петрофф паркетният лъв не е разбрал в последния момент, че ще бъде кандидат народен представител от листите на столетницата.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай