Ревизоро почва с язовирите

Разчита на помощ от Ивелина Василева

Ревизоро почва с язовирите | StandartNews.com
  • Разчита на помощ от Ивелина Василева

Ревизоро почва с язовирите. Първата заповед на новия министър на екологията Емил Димитров ще е проверка на съоръженията, за които ведомството му пряко отговаря. Това съобщи самият той пред парламентарните репортери, след като парламентът го избра за наследник на арестувания за водната криза в Перник Нено Димов.

ВИЖ ОЩЕ: Парламентът освободи Нено, назначи Ревизоро

За успеха на работата си Ревизово ще разчита най-много на екоминистъра във втория кабинет на Бойко Борисов Ивелина Василева. Димитров призна, че най-много иска тя да му бъде заместник. Проблемът е, че аз съм от малкия коалиционен партньор, а тя да бъде зам. министър от големия, може да й се стори обидно, каза Димитров. Но допълни, че ще се радва много, ако Василева му окаже помощ. Изключително много разчитам на нейната помощ и всички други експерти, каза още Емил Димитров.

До преди един час бях председател на комисия, която се занимаваше с граници, митници и контрабанда, цигари алкохол, горива. Трябва ми време да се запозная напълно със ситуацията около водната криза в Перник, заяви новият екоминистър. Той каза, че няма да сменя администрацията във ведомството, но обеща да натовари с повече работа и отговорности всички служители.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай