Радева отговори хапливо на Слави

"Никулден бе ден за шарани. Сготвени!", написа във Фейсбук първата дама

Радева отговори хапливо на Слави | StandartNews.com

Хаплив и ироничен отговор даде на Слави Трифонов президентшата Десислава Радева. Тя се произнесе както винаги с песен във Фейсбук.

"Това, щото съм отявлен еколог. И зам.ръководител на делегация.
Иначе, днес бе Никулден. И бе ден за шарани. Сготвени!", написа вчера първата дама и придружи поста си с тематичен музикален поздрав.

Повод бе скандалът около Радева, който тръгна в сряда вечерта от "Шоуто на Слави" и се разрази на Никулден. В предаването си водещият извади документ, в който Радева е записана като зам.-шеф на българската делегация за Конференцията на ООН за климата в полския град Катовице.
От "Дондуков" 2 отрекоха. И обясниха, че Десислава Радева въобще не е била включена в делегацията за Катовице. Тя е имала отделна програма, която е била в Краков. Документът, който Слави показа, въобще не е пристигал във Външно министерство, съобщиха оттам. Това била сгрешена версия на акредитацията за форума.

Слави заяви, че Десислава Радева прави туристически обиколки за сметка на данъкоплатеца и се представя за еколог. Президентшата не му остана длъжна и пусна вечерта коментара си в социалната мрежа.  Парчето, което Радева бе подбрала като музикален съпровод, също бе красноречиво: "Imagine Dragons" на бандата "Radioactive". Неслучайно тя е избрала версия, в която се съдържа и целият текст на хита.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай