Радев влезе в ролята на Кръстника

Мутри вън!, кресна президентът

Радев влезе в ролята на Кръстника | StandartNews.com

Президентът Румен Радев потъпка собствената си институция и влезе в ролята на Кръсника. След патетична реч срещу мафията на площада пред входа му на "Дондуков" 2 екзалтирани фенове започнаха да му целуват ръка сякаш е Дон Корлеоне. Радев с благодарност прие.

"Да изхвърлим мафията от изпълнителната власт, да изхвърлим мафията от прокуратурата, която прокуратура мафията използва по най-безпардонен начин за свой щит", обяви Радев, час след като двама от най-близките му съветници бяха арестувани. Илия Милушев е в килия за шпионаж, Пламен Узунов - за търговия с влияние в полза на обвиняемите милионери братя Бобокови.

„Българсакта мафия е безцеремонна, много дълго я търпяхме. Твърде дълго бяхме зрители на собствения си живот", провикна се Радев. И обяви: "Днес гневът се излива на площада".

Това е битка за достойнството, за децата ви, за бъдещето ни, за природата ни, продължи президентът, напълно забравил, че трябва да обединява българите, а не да копае военни окопи между тях.

"Не не страха, ще си върнем България. Мутри вън!", призова пред множеството Радев. Половината от хората му ръкопляскаха, останалите го освикваха и биеха тъпани, за да заглушат думите му.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай