Радев сред феновете на стадиона, вика за нашите срещу С. Ирландия

Децата се радват, в социалните мрежи го наричат евтин пиар

Радев сред феновете на стадиона, вика за нашите срещу С. Ирландия | StandartNews.com

Президентът Румен Радев изненадващо се появи на трибуните на Националния стадион „Васил Левски“ по време на мача България - Северна Ирландия. В двубоя българите надиграха гостите с 2:1.

Радев беше част от около 800-900 запалянковци, които дойдоха да подкрепят на стадиона футболистите ни в студената октомврийска вечер. Държавният глава беше облечен неофициално, със синьо спортно яке. Той гледа на живо срещата от трибуните със сина си Георги, пише Епицентър. 

Направи впечатление, че държавният глава не беше във ВИП ложата на стадиона, а сред обикновените фенове. 

Часове по-рано Борислав Михайлов спечели битката за президент на БФС. Дали заради това или по друга причина, президентът не седна във ВИП-ложата на стадиона

Снимка от Фейсбук групата "Новините от България света" показва обаче, че президентът също не е привърженик на мерките за спазване на дистанция, които се опитва да налага служебният му министър Стойчо Кацаров.

Появата на Радев на стадиона беше най-голяма атракция за децата, които бяха дошли да подкрепят трикольорите на стадиона. Социалните мрежи веднага се запалиха от коментари, че държавният глава изведнъж се е сетил, че му се е догледал мач точно ден преди официалния старт на предизборната кампания, пише Фактор.бг.

"Евтин пиар, седнал бил сред хората... Преди избори, много народни ставаме. И в църква влизат, кръстят се, свещи палят. Че кога е ходил на мач?", са само част от коментарите.

Българите се поздравиха с втори успех в своята група след този над Литва отново на „Васил Левски“. Съставът ни събра актив от осем точки, с три повече пред четвъртия тим на Северна Ирландия. В другия мач от групата, Швейцария разби Литва с 4:0 като гост и се изравни с лидера Италия – и двата тима имат пот 14 точки.

За България предстои гостуване именно на швейцарците в последен мач от квалификациите на 15 ноември, докато Северна Ирландия завършва с две домакинства на Литва и Италия съответно на 12 и 15 ноември.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай