Протестър към Иванов: Кажи си, Христо, за Маджо

Проваленият политик гузен, маже за среднощния запис

Протестър към Иванов: Кажи си, Христо, за Маджо | StandartNews.com
  • Проваленият политик гузен, маже за среднощния запис

Гузно обяснение за скандалния нощен запис, в който бившият царски депутат Димитър Ламбовски  иска да докладва за разговор с някогашния бос на СИК Младен Михалев – Маджо, даде проваленият политик Христо Иванов. Неуспелият правосъден министър написа в социалната мрежа, че отскоро познава Ламбовски. В малките часове снощи Ламбовски, който в миналото си е бил свързан със СИК, се приближава до Иванов. Я ме щракни, защото като стане премиер, дет‘ се вика, да не ни забрави“, започва разговора Ламбовски. Двамата се снимат, говорят си дружески и в един момент Ламбовски свойски докладва на Иванов, че някой се е обадил на Маджо.

ВИЖ ОЩЕ: Докладват на Хр. Иванов разговор с Маджо. Той: Шшт!

 "Чакай сега, че правим лайф", изпада в паника проваленият политик и започва да сочи микрофона на ревера си, напомняйки, че в този момент излъчва на живо.

Случката възмути хората на самия Христо Иванови градската десница. Първи скочи голият катерач на Витоша, IT-спецът Кирил Радев. Той отправи серия гневни въпроси към Иванов. „Кой и защо си говори с Маджо? Кой и защо докладва и предава информация от първа ръка за разговори с Маджо на Христо Иванов? Защо Христо Иванов се притеснява от темата за разговори с Маджо и прекъсва своя събеседник за тази информация, но пък е много словоохотлив с други събеседници и теми?", попита Радев. Въпросите бяха препечатани във фейсбук от карикатуриста Христо Комарнитски.

ВИЖ ОЩЕ: Симеонов попари Хр. Иванов, пенсионира Мая

„По време на протестите към мен постоянно се обръщат хора, които искат да се снимаме, да се запознаем, а често и да ми споделят всякакви информации и разкрития. По същия начин, след излъчването на третата серия на “Осемте джуджета”, г-н Димитър Ламбовски се запозна с мен на един от протестите. Имали сме няколко разменени реплики във връзка с тази история", оправда се накрая Христо Иванов във фейсбук.

"Днес той се приближи към мен по време на мое живо включване, за да се снима с мен и каза фразата “изключил съм си телефона, защото тоя се обадил на Маджо...”. Прекъснах го, защото не смятам, че моите лайфове трябва да се превръщат в платформа за разпространение на подобни сюжети", продължи да маже проваленият политик. И написа още: „Разбирам, че ако свидетел по “Осемте джудета” казва, че си е изключил телефона, защото някой е разговарял с Маджо, това представлява интерес, но лично аз нямам никаква представа коя мутра с коя друга мутра е разговаряла".

Протестърът Кирил Радев обаче сподели публично в профила си във Фейсбук, че не е доволен от отговорите. И написа: "Христо, кажи си, хората ще те разберат".

">

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай