Премиерът: Видях гузната физиономия на Хр. Иванов

Той знае какво прави много добре, каза Борисов по адрес на Иванов

Премиерът: Видях гузната физиономия на Хр. Иванов | StandartNews.com

Бойко Борисов коментира видеото на лидера на "Да, България" Христо Иванов за Маджо, предаде DarikNews.bg.

"Аз на един мой министър бивш, само като му видях гузната физиономия, уплашена, и как вика "бягай, бягай, бягай"... Той знае какво прави много добре. Двуличието ще ги плесне със страшна сила. Всичко рано или късно излиза наяве. Ама такова оправдаване, бягане. Той само да се погледне, защото аз му го препратих. Тази физиономия казва всичко, оправданията са ненужни. Гузната физиономия не можеш да я оправдаеш и всички видяха", коментира премиерът, а заместник регионалният министър Николай Нанков добави, че от вчера Иванов си е сменил версията 6 пъти.

Двамата са на инспекция на строителните работи по магистрала "Европа", която се очаква да бъде готова през септември.

„До 2-3 дни съм подготвил интересни решения, така че ще успокоим хората. Те са тежки решения. За разлика от тях, дето събират CV-та, имаме да решаваме Ковид-19, болници, зелена сделка, имаме толкова неща, които трябва да се подготвят", каза още премиерът Борисов.

„Казват, че искат да влязат в парламента, за да бъдат силна опозиция. А кой ще доведеш? Как може програмата на една политическа партия да е да влезнат в парламента? Да ходят 3 пъти в седмицата на работа и да взимат заплати”, продължи той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай