ПП "Величие" закрива предизборната си кампания в град Пловдив!

Българи от цялата страна се обединяват в Града под тепетата на 25 октомври в Зала „Сила“ от 19 ч.

ПП "Величие" закрива предизборната си кампания в град Пловдив! | StandartNews.com

Партия „Величие“ ще приключи своята кампания за сърцата на българските граждани в Пловдив – красив, древен и вечен град, откъдето тръгват знакови в българската история събития заради изключителния дух на неговите жители. Нека днес ние да покажем колко сме единни и силни!

Призоваваме българи от цялата страна да дойдат в сърцето на града, приютил най-старите цивилизации в Европа и света. Подкрепете нас и бъдещето на България. Заповядайте и вижте как жар-птицата ще литне от пепелта и ще лети високо-високо-високо, за да разкрие красотата на България. Наша отговорност е да спасим тази красота, да върнем плодородието на земята ни, да има развитие и благоденствие страната ни.

Партия „Величие“ ще бъде гласът на Народа в 51-вото Народно събрание.

Политическите партии са подредили на първа линия в листите си само мъже. Единствено ПП „Величие“ в предизборната надпревара поверява водещото място на достойна жена и майка в лицето на Мария Илиева. Тя заедно с екипа на ПП „Величие“ имат силата, волята и решимостта да обединят българския народ да изпълнят 20-годишната програма на ПП „Величие“. Основен приоритет в нея е да превърнат цяла България в най-доброто място за живеене в света. 

Защо е важно хората от цяла България да се присъединят?

Водачът на листата за народни представители за гр. Пловдив на ПП „Величие“ – Мария Илиева, отговаря: „Става въпрос за борбата за всеки човек, за всеки глас, за отстояването на българското достойнство и чест, които са ни съхранили през годините. Всички битки са печелени от българския народ, когато е бил единен в отвоюването на свободата си. Нека всички заедно, обединени, да покажем, че този български дух, този български лев е жив чрез всеки един от нас! Поглеждайки в очите на децата ни, трябва да запазим искрата на вярата и надеждата, че България ще пребъде“. 

Финален призив към всички българи, които искат промяна, отправя Ивелин Михайлов: „Имаме нужда от свобода, имаме нужда от създадени добри условия, за да може България да бъде по-добра. Необходимо е българи от цялата страна да дойдат, да успеем да покажем колко сме много. И така да спрем всички спекули за това колко процента имаме, колко нямаме. Нито една партия не може да събере 3000 души на едно място с една обща цел, мисия и идея. Има значение да се преброим на живо, очи в очи. Другите играят, манипулират с обществените нагласи, пускат фалшиви социологически проучвания, по всякакъв начин се стремят хората да се отчаят и да не предприемат нищо. Ние сме хора на действието. Ние сме хора на работата, доказали сме го през годините. Тези 3000 души не са просто число, те са волята на българите за свобода. Те са ни нужни, за да покажат колко сме много и сме единни. Така че моят апел е – утре, 25 октомври, Зала „Сила“, в 19:00ч. в най-древния град на Европа – заповядайте да закрием кампанията и да поставим началото на нещо наистина ВЕЛИКО ЗА БЪЛГАРИЯ. Вашата помощ, вашата саможертва, вашата отдаденост ще бъдат първо към вас и вашите деца, ще бъдат почит към вашите предци. Елате да покажем, че 3000 човека можем да се съберем за нещо добро за България!“

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай