Вторник,

Петима министри отговарят на депутатски въпроси

От: Редактори -
A
A
A

Петима министри от кабинета  ще участват в петъчния парламентарен контрол. Това предвижда програмата за работа на Народното събрание.

Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов ще отговаря на въпрос относно разходване на средства от Министерството на отбраната за медии и кампанията „Бъди войник“.

Министърът на земеделието, храните и горите Румен Порожанов ще коментира изграждането на ракетни площадки за противоградова защита в област Стара Загора.

На депутатски въпроси ще отговори и министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова. Тя ще коментира изпълнението на Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014 - 2020 г., продължаващото ограничение на скоростта за движение на автомагистрала „Тракия“ и др.

Министърът на културата Боил Банов ще отговаря на два въпроса – единият е свързан със създаването на публичен регистър на разпространителите и доставчиците на медийни услуги, а другият се отнася за въвеждането на разпоредбите на Директивата за аудиовизуални медийни услуги в българското законодателство.

На въпроси на народните представители ще отговаря и транспортният министър Росен Желязков, който ще коментира събирането на такса шум от летищата за обществено ползване.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички