Пеевски: Тепърва ще ви разказвам как са потулени делата на ПП-ДБ

Изпратих доклада на временната комисия за Митниците, защото с изненада научих, че той не е изпратен на органите

Пеевски: Тепърва ще ви разказвам как са потулени делата на ПП-ДБ | StandartNews.com

Източник: БНТ, архив

„Не трябва да се забравят скандалите „с пачките, пуделите на „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ), защото наблюдаваме, че те отново се опитват да се ребрандират като антикорупционна партия“, заяви лидерът на ДПС и председател на парламентарната група на Движението Делян Пеевски в кулоарите на парламента.

Той добави, че тепърва ще разказва как са „потулени делата на цялата коалиция ПП-ДБ, на техния „баща“ Радев“. Пеевски постави въпроса защо прокуратурата не прави нищо и посочи, че има дела и проверки, по които не се работи като казуса с „Лукойл“ и с натиска над министър Йоловски.

„Искам да знам Христо Иванов – Шехерезадата колко срещи има с шефа на съда и с главния прокурор“, каза Делян Пеевски, но не отговори на журналистически въпроси за кой съд става въпрос и кой главен прокурор.

"Изпратих доклада на временната комисия за Митниците, защото с изненада научих, че той не е изпратен на органите, а не трябва да забравяме скандалите с папките и пуделите на ПП-ДБ, защото наблюдаваме отново, че те се опитват да се ребрандират като антикорупционна партия", обясни Пеевски.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай