Пеевски: Ще изпълня волята на хората. Те искат правителство (ВИДЕО)

В личен план няма разрив между мен и Доган, категоричен бе Пеевски

Пеевски: Ще изпълня волята на хората. Те искат правителство (ВИДЕО) | StandartNews.com

Източник: БНТ

В цялата страна хората искат правителство, затова ДПС трябва да подкрепи предложения кабинет, стана ясно от изявление пред медиите на председателя на Движението Делян Пеевски.

"ДПС трябва да изпълни волята на своите избиратели да имаме правителство", акцентира той.

В личен план няма разрив между мен и Доган, категоричен бе Пеевски по повод по-ранни изказвания от днес на Рамадан Аталай.

Лидерът ДПС заяви, че е отговорен само пред хората, гласували за партията. Той каза, че Движението се управлява от своя председател.

"Аз съм председател на ДПС. ДПС трябва да изпълни волята на своите избиратели. Нашите избиратели са ни пратили тук да има правителство", каза още Пеевски.

Ако нямаме правителство с първия, втория или третия мандат, ние подаряваме на Путин България. И на всякакви спасители", каза Пеевски пред журналисти в кулоарите на Народното събрание (НС). 

На въпрос дали Ахмед Доган е препоръчвал да не се подкрепя кабинет на ГЕРБ с първи мандат, Пеевски отговори: „Такова нещо се опита да направи. Аз ще изпълня волята на хората. Хората, в цялата страна съм ги видял, искат правителство. България трябва да има правителство. Ние трябва да се грижим за нашите хора. Аз като лидер на ДПС съм отговорен само пред хората на ДПС“.

„Това е спазване на устава на ДПС. ДПС се управлява от своя председател“, добави той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
град Козлодуй
преди 2 дни

дано

Откажи
Лицко
преди 2 дни

Една от целите на протестиращите месеци наред българи през 2020 г. беше едно бъдещо управление и съдебна система, в които олигархът Делян Пеевски и почетният председател на ДПС – Ахмед Доган да нямат задкулисно решаващата роля в България!!!!!

Откажи
Волята на народа е ...
преди 2 дни

Волята на хората е да няма корумпирани и перачи на пари санкционирани по Магнитски в управлението на България! Една от целите на протестиращите месеци наред българи през 2020 г. беше едно бъдещо управление и съдебна система, в които олигархът Делян Пеевски и почетният председател на ДПС – Ахмед Доган да нямат задкулисно решаващата роля в България!!!!!

Откажи