Пеевски поведе листата на ДПС-Ново начало в Хасково

Решаваме проблемите на хората, каза Станислав Анастасов

Пеевски поведе листата на ДПС-Ново начало в Хасково | StandartNews.com

Председателят на ДПС и на ПГ на ДПС Делян Пеевски е водач на листата на ДПС-Ново начало в 29 МИР – Хасково за изборите за народни представители на 27 октомври. Тази сутрин в РИК – Хасково бяха внесени документите за нейната регистрация.

ВИЖ ОЩЕ: Голяма изненада в Кърджали! Листата на ДПС-Ново начало

Снимки: haskovo.info

Втори е общинският председател на ДПС в Хасково и заместник-кмет Танер Емин, а трети е заместник-председателят на ДПС Станислав Анастасов.

ВИЖ ОЩЕ: Пеевски: Свободна и независима България трябва да бъдат обединяващите идеал и кауза в името на хората

ДПС решава проблемите на хората. Реди листи според желанията на хората, а не им спуска имена отгоре, каза Анастасов.

Снимки: haskovo.info

„Листата е много силна и балансирана, което ще допринесе за подобряване на резултата в Хасковска област“, коментира петият в нея Йозджан Мехмед. Той допълни, че Пеевски като водач ще даде своя принос за по-добрите резултати в Хасково, предаде haskovo.info.

Според Анастасов фактът, че Делян Пеевски е водач в Хасково е признание за региона и за фокуса, който от ДПС поставя върху областта.

„Пеевски работи почти денонощно за решаване на проблемите на хората и затова отсъства днес, регистрацията можем и ние да извършим. Три мандата очакваме да спечелим от Хасково“, допълни зам.-председателят на партията.

„Има едно ДПС с председател Делян Пеевски, има и едни други хора, които предадоха ДПС, регистрираха се от други партии“, каза още той, като отказа да коментира Ахмед Доган с думите, че ДПС си има своите органи и са представени тук.

„Тези които са избрали индивидуалното пред общото вече не са част от ДПС. ДПС през годините е преживявала доста предателства и това ще преживее. Това разделение беше започнато от онези хора, те го довършиха до край и се явяват от друга партия, различна от ДПС“, допълни Анастасов.

Очакванията на ДПС – Ново начало са за тежки избори, които обаче определиха като ненужни, вместо сега да има евроатлантическо работещо правителство.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай