Пеевски не е в Доха, а в Якоруда: Аз съм при хората, дерибеите ще страдат /ВИДЕО/

Тепърва ще дойде новото начало на ДПС във всички дерибейски общини, заяви лидерът на Новото начало

Пеевски не е в Доха, а в Якоруда: Аз съм при хората, дерибеите ще страдат /ВИДЕО/ | StandartNews.com

Пак сме в Якоруда. Да кажете какво сме направили и какво имаме да правим, кмете. С тези думи лидерът на ДПС- Ново начало Делян Пеевски се обърна към кмета на града Мехмед Вакльов.

ВИЖ ОЩЕ: Възходът на Новото начало и падението на дерибеите

Пеевски е на посещение в Якоруда. Кадри от срещите му с хората бяха разпространени от пресцентъра на партията. Лидерът на ДПС Делян Пеевски е в Якоруда за последния ден на предизборната кампанията. Силна подкрепа за ДПС-Ново начало с номер 8, написаха във Фейсбук страницата на ДПС-Ново начало, като приложиха и кадри от посещението.

Ремонтираме улиците, целият град е разкопан, каза Вакльов.

Пеевски избра именно в Якоруда да завърши предизиборната кампания и да сложи точка на лъжите на дерибеите, че е извън страната. Фалшивите новини бяха разпространени от Николай Бареков, Илхан Кючюк и Валентин Тончев.

Кмете, къде сме сега – в Якоруда или в Доха, пита Делян Пеевски. И заявява: „Сега ще разочароваме тези журналисти – честни, почтени, красиви, които толкова много ни търсят“.

Аз съм при хората, приятели мои, където винаги ще бъда. А дерибеите ще страдат, заяви Пеевски. Тепърва ще дойде новото начало на ДПС във всички дерибейски общини, както новото начало дойде в Якоруда, категоричен бе Делян Пеевски.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай