Пеевски: ДПС не се разцепва. С Ахмед Доган ще бъдем заедно (ВИДЕО)

Няма да позволя на дребни интриганти, които в момента мътят и неговата глава, и моята глава, да застрашат партията, отсече лидерът на Движението

Пеевски: ДПС не се разцепва. С Ахмед Доган ще бъдем заедно (ВИДЕО) | StandartNews.com

ДПС не се разцепва. С Ахмед Доган ще бъдем заедно. Това заяви лидерът на ДПС Делян Пеевски пред журналисти в парламента.

"Може да сме имали принципни различия по тези теми, прибързана радост на проруските партии и на други партии. ДПС ще бъде монолитно. С г-н Доган, както двамата сме го правили, ДПС ще върви напред и ще има все по-добри резултати. На никого няма да позволим да цепи, да интригантства. Моите различия са към определени хора. Искам да се чуват регионите. Когото не харесват хората, не искам да е депутат, да се бърка за организациите и да потиска и мачка хората", каза Пеевски.

"Държа хората на ДПС спокойно да си избират своите представители и всички да бъдем заедно. ДПС ще бъде монолитно и ние с г-н Доган ще бъдем заедно", допълни той.

На въпроса дали споделя отговорностите с Джевдет Чакъров, Пеевски заяви: "Г-н Чакъров има точни функции и да си ги изпълнява, които са ясно профилирани и са негова отговорност".

Четете внимателно какво е казал г-н Чакъров. Дайте да не изопачаваме думите, каза още Пеевски.

Всички в момента търсят конфликти, няма да получите новина за ДПС. Разумът е с г-н Доган двамата да бъдем заедно, това искат и организациите и към това призовават, коментира още лидерът на ДПС.

ДПС няма да се разцепи. И аз няма да позволя на дребни интриганти, които в момента мътят и неговата глава, и моята глава, да застрашат партията, категоричен бе Делян Пеевски. 

Партията е на хората. Ние трябва да бъдем до нашите хора и да бъдем все по-големи, подчерта лидерът на Движението. 

На въпроса дали е разговарял с Доган, Пеевски отговори: Това са наши неща, не са за медиите. 

Делян Пеевски изрично подчерта, че 14-мата депутати, които гласуваха против проектоправителството на ГЕРБ с премиер Росен Желязков, няма да бъдат изключени от ПГ на ДПС.

Изключени са само хора, които са поискани от организациите. Няма нито един изключен от мен човек, заяви Пеевски.  

Вторият мандат виждате, че няма подкрепа да се случи, те ясно го заявиха - ПП, ДБ и ГЕБР. Това обезсмисля нещата. Затова призовавам президента да забърза процедурата. Ще отидем, ще върнем мандата, след като го получим веднага. Третият мандат се вижда също, че няма да е успешен. Всички се отрекоха вече, че ще правят нещо, каза Делян Пеевски.

БСП нищо не могат да правят сами - без нас, без ГЕРБ, без ПП-ДБ. Затова е ясно, че вървим към избори, коментира още Пеевски.

Но веднага допълни: "Да сме наясно - това е огромна грешка. Наливаме в разрухата на държавата. Всички хора по места искат правителство".

Хората затова са ни пратили тук. Трябва да престанем с тези игри и да излъчим правителство, обобщи лидерът на ДПС.

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
град Козлодуй
преди 2 дни

браво

Откажи
Бай Ставджан
преди 2 дни

Делка и Буцка към Сливенския. Доги Дог обратно в Пазарджишкия и Костик скоро. Епизода на турския сериал приключва.

Откажи