Първи подробности за фалшивото писмо на ДПС. Кой стои отзад?

Станислав Анастасов с категорична позиция

Първи подробности за фалшивото писмо на ДПС. Кой стои отзад? | StandartNews.com

Първи подробности кой стои зад фалшивото писмо, изпратено от централата на ДПС до посланиците на ЕС и НАТО, изнесоха сайтовете "Афера" и "24 Родопи".

ВИЖ ОЩЕ: "Капитал" пали фитила в ДПС! Станислав Анастасов разкри заговор

Сайтът "Капитал" разпространи "писмо", за което твърди, че е подписано от зам.-председателя на ДПС Станислав Анастасов. В него на посланиците се казвало, че почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган е провалил избора на евроатлантическо правителство и така е направил хибридна атака в полза на Русия. 

"Разпространеното фалшиво писмо от медиите на Прокопиев е нагледен пример в класическия стил на активно мероприятие на ДС. Нямам никакво съмнение, че този опит за нагла манипулация е в отговор на призива на областните председатели на ДПС за единство и цяло ДПС под ръководството на тандема Доган - Пеевски, което не се харесва на няколко дерибеи и мераклии", реагира светкавично с позиция във Фейсбук Станислав Анастасов.

Синхронът с медиите на Прокопиев ясно демонстрира, че в личната си борба тези хора не подбират средства и са готови да се съюзят и с най-големите душмани на ДПС в името на личното си благоденствие, пише още Анастасов.

Няма да стане! ДПС начело с тандема Доган - Пеевски е по-силно от всичко и от всеки, завършва Анастасов.

Преди това той съобщи, че 7-8 души са имали достъп до мейла, от който е пуснато писмото. Паролата вече е сменена. Сред тези 7-8 души е и един от лидерите на младежката структура, който в момента е особено активен във фейсбук групите, уточни Анастасов. 

До мейла, от който е изпратено фалшивото писмо, са имали достъп шестима души, близки до зам.-председателя на партията и лидер на европейските либерали Илхан Кючюк, обяви "Афера".

Сигурно не е случаен и фактът, че Кючюк бе сред първите, които коментираха писмото. "ДПС, водена от визионера д-р Ахмед Доган, винаги е защитавала принципите на евроатлантизма и всички ние през годините не сме се отклонили от този път нито милиметър. Ето защо това писмо е абсолютно неприемливо!", пише във Фейсбук Илхан Кючюк, слагайки препратка към материала на "Капитал".

Сайтът "24 Родопи" също свърза писмото с приближени на Кючюк. Според изданието един от най-близките хора евродепутата е сътворил писмото и го е пратил на "Капитал". 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай