Неделя,

Ответен удар! Депутат брани Борисов от Радев

От: СТАНДАРТ -
A
A
A

Грозната престрелката между ГЕРБ и президента Румен Радев в Деня на Съединението става все по-ожесточена. Депутатът от ГЕРБ Младен Шишков отговори на президента Румен Радев, който по-рано днес заяви: „Единствените думи на Борисов, които имат значение, са тези, които ще произнесе пред следващия главен прокурор”. Така държавният глава коментира от Раковски обвиненията, които по-рано днес отправи към него лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. „Днес държавата ни е разделена от този, който е призван да пази нейното единство. Обединителят на нацията я потопи в омраза, несигурност и хаос”, написа във Фейсбук Борисов.

ВИЖ ОЩЕ: Радев заплаши Борисов с новия главен прокурор

„И ако нечии думи ще бъдат важни пред следващия главен прокурор, то и настоящият има много да пита. Само след два месеца!”, включи се в словесната битка Младен Шишков от ГЕРБ.

ВИЖ ОЩЕ: Борисов с "празнична" критика към Обединителя на нацията

Ето какво написа Младен Шишков във Фейсбук:

Висша форма на лицемерие:

Да посетиш града, чийто най-светъл празник пренебрегна насрочвайки избори точно тогава!

Да посетиш църква, пред която твоите предшественици спираха хората да влизат, а след това пребиваха в районното свещениците!

Да посетиш селото, чийто поминък затри от неспособност да управляваш държавата, за да дадеш празни обещания за пореден път!

Да си правиш предизборна кампания на гърба на хората, които 65 години бяха забравени от държавата, посрещнат от партийните активисти на най-мракобесната партия в историята на България!

Борисов с жестока атака навръх празника: Обединителят на нацията я потопи в омраза, несигурност и хаос

Да се опитваш в деня на Съединението за пореден път да разединяваш!

Вероятно целта е прошка. Не, не можем да простим. Защото помним. Защото миналото никак не е далечно. Делят ни по-малко от 15 години от него!

И ако нечии думи ще бъдат важни пред следващия главен прокурор, то и настоящият има много да пита. Само след два месеца!

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички