Ново начало в листите на ДПС: Ярки политици, успешни кметове, утвърдени експерти

Делян Пеевски води в Благоевград и Хасково, Искра Михайлова в лидерския 25 МИР

Ново начало в листите на ДПС: Ярки политици, успешни кметове, утвърдени експерти | StandartNews.com

Ярки политици, успешни кметове, утвърдени експерти. Това са листите на ДПС-Ново начало за парламентарните избори на 27 октомври. Те бяха знаково регистрирани в районните избирателни комисии днес, в Деня на независимостта на България.

ВИЖ ОЩЕ: Ето ги водачите на листи на ДПС-Ново начало

Свободна и независима България трябва да бъдат обединяващите идеал и кауза в името на хората, заяви днес председателят на ДПС и на ПГ на ДПС Делян Пеевски в поздравлението си към българите. И подчерта: „Само обединени  и преодолели партийния егоизъм можем да дадем на хората онази държава, в която те желаят да живеят и в която да растат децата им - стабилна и просперираща“.

ВИЖ ОЩЕ: Пеевски поведе листата на ДПС-Ново начало в Благоевград

Делян Пеевски е водач на листите в Благоевград и Хасково. От страна на ГЕРБ в Благоевград играе Росен Желязков, а в Хасково – Делян Добрев. По традиция в Хасково ще се бори за гласове и Асен Василев от „Промяната“.

ВИЖ ОЩЕ: Пеевски поведе листата на ДПС-Ново начало в Хасково

Движение за права и свободи – Ново начало, начело с Делян Пеевски ще бъде близо до хората и ще работи с и за хората, заявиха от партията, обявявайки регистрацията на листите.

В столичния 25 МИР водач на листата е зам.- председателят на ДПС и член на ЦОБ Искра Михайлова. Тя ще влезе в битка с лидерите на ГЕРБ Бойко Борисов, на БСП – Атанас Зафиров, на „Възраждане“ Костадин Костадинов и на ИТН Слави Трифонов. От „Промяната“ в 25 МИР ще играе Николай Денков. Михайлова оглавява и листата в Пазарджик, където втора е един от най-младите депутати на ДПС Небие Кабак.

ВИЖ ОЩЕ: Искра Михайлова начело на листата на ДПС- Ново начало в Пазарджик

Зам.- председателят на ДПС и член на ЦОБ  Халил Летифов също е водач в две листи – Стара Загора и Смолян. В Града на липите Летифов ще срещне настоящия кмет Живко Тодоров, който води листата на ГЕРБ и зам.-председателя на НС Драгомир Стойнев /БСП/. В Смолян Летифов ще се бори отново с действащ кмет – Николай Мелемов /ГЕРБ/.

Халил Летифов: Обществото заслужава истината за рокадата в кабинета

ВИЖ ОЩЕ: Цонев води листите на ДПС-Ново начало във Варна и Търново. Голям план за старата столица

Зам- председателят в 50-то НС и зам - председател на ДПС Йордан Цонев е начело листите във Варна и Велико Търново. ”ДПС-Ново начало” ще продължи започнатото преди една година, а именно да обновяваме партията, да я реформираме, да бъдем близо до хората и заедно с хората, заяви Цонев.

Зам. – председателят на ПГ на ДПС в 50-то НС и член на ЦОБ Хамид Хамид  е водач в Шумен и Силистра.

ВИЖ ОЩЕ: Очаквано: Хамид Хамид поведе листата на ДПС-Ново начало в Шумен

Зам.- председателят на ДПС, член на ЦОБ  Станислав Анастасов повежда кандидатите за народни представители в Пловдив-град.

Зам.- председателят на ПГ на ДПС Ертен Анисова е водач на листата в Добрич, както и трета в листата на Варна.

ВИЖ ОЩЕ: Ертен Анисова водач на листата на ДПС- Ново начало в Добрич

Байрам Байрам, който е зам.-председател на ПГ на ДПС и председател на Комисията по бюджет и финанси в 50-то НС ще води листата в Пловдив-област.

Цветан Енчев, член на ЦОБ  повежда кандидатите на ДПС – Ново начало  във  Видин.

ВИЖ ОЩЕ: Голяма изненада в Кърджали! Листата на ДПС-Ново начало

Трима успешни кметове са на първите три места в кърджалийската листа. Тя се оглавява от кмета на града и член на ЦОБ Ерол Мюмюн. Той е лицето на успешния управленски модел, символизиращ новото начало.  На второ място е кметът на Джебел Неджми Али, следван от Айджан Ахмед – кмет на община Черноочене. Зам.-председателят на ПГ на ДПС Байрам Байрам е четвърти, а секретарят на ПГ на ДПС Елван Гюркаш – пета.

Всяка от 7-те кърджалийски общини е представена в листата на ДПС.

Успешното управление на Джебел доведе до заслужено първо място в депутатската листа и Ново начало за ДПС в Ямбол. Водач на листата там е Сейфи Мехмедали, завършил Техническия колеж в града, а в момента той е председател на общинския съвет в Джебел.

ВИЖ ОЩЕ: Ново начало за ДПС и в Ямбол. Млади таланти в листата

Един от най-емблематичните кметове в Бургаска област - Исмаил Осман, бивш градоначалник на Руен и настоящ председател на общинския съвет на община Руен, повежда листата на ДПС - Ново начало в Бургас. Всеки един от кандидатите е човек, който е работил на терен за решаване на най-наболелите проблеми. Така ще бъде и занапред. Ще работим заедно с хората, за хората, каза областният ръководител на коалицията в Бургас Христо Широков.

Атидже Вели, бивш евродепутат и настоящ народен представител  е водач в Русе и Ловеч. В Русе в листата са земеделски експерти.

ВИЖ ОЩЕ: Топ земеделски експерти повеждат листата на ДПС - Ново начало в Русе

Георги Попов, председател на „Български гласъ“ е водач  на листата в Перник.

Начело на листата в София-област застава бившият вътрешен министър Калин Стоянов. Той ще влезе в челен сблъсък с друг бивш вътрешен министър – Младен Маринов /ГЕРБ/. Стоянов е втори и в бургаската листа.

ВИЖ ОЩЕ: Калин Стоянов в листите на ДПС-Ново начало. Ето къде се кандидатира

Един от най-обичаните лекари в Монтана д-р Красимир Манасиев влиза в листата на коалиция Движение за права и свободи - Ново начало в града.

ВИЖ ОЩЕ: Уважаван лекар влиза в листата на ДПС-Ново начало в Монтана

Уважаваният специалист е приел поканата на досегашния народен представител Димитър Аврамов, който е водач на кандидат-депутатската листа в Монтана. Нямаме притеснение. Партията е единна, особено в област Монтана. Ще се борим за доверието на всеки човек и ще се радваме на подкрепа от хората тук, каза Димитър Аврамов, който води и листата на ДПС-Ново начало в Плевен. Втора в листата в Монтана е Надя Петрова от Лом, която също бе депутат в последния парламент.

ВИЖ ОЩЕ: Иво Цанев водач на листата на ДПС- Ново начало във Враца. Постави ясна цел

Иво Цанев, който е магистър по политология и финанси, експерт в сферата на националната сигурност и има богат политически опит, повежда листата на ДПС- Ново начало във Враца. Той постави пред колегите си ясна цел - да са втора политическа сила на изборите.

Експерт по сигурността е подгласничката на Хамид Хамид в Силисра. Сезен Сайън  е висококвалифициран професионалист с богато образование в сферата на сигурността и политологията.

ВИЖ ОЩЕ: Експерт по сигурността в листата на ДПС-Ново начало в Силистра

Г-жа Сайън притежава бакалавърска степен по  Криминалистика  от  Варненския свободен университет (ВСУ), което ѝ дава солидни знания в областта на правосъдието и криминалните разследвания. След завършването на бакалавърската си програма, тя продължава с магистратура в Националния военен университет (НВУ), където се специализира като "Експерт по сигурността и отбраната" , утвърждавайки се като специалист в тези ключови за обществото сфери.

Строителни и земеделски предприемачи преобладават в листата на ДПС-Ново начало в Разград. Тя се оглавява от Севджан Съдкъев. Той е на 54 години, от Разград. Придобива образователно-квалификационна степен „Магистър“ по специалността „Индустриален мениджмънт“ от Русенския университет „Ангел Кънчев“.

ВИЖ ОЩЕ: Листата на ДПС- Ново начало за Разград. Строителни и земеделски предприемачи

Садкъев беше 2 мандата общински съветник в Разград. Дългогодишен член на Контролния съвет на Агенцията за публичните предприятия и контрол. Беше и областен управител на Разград.

ВИЖ ОЩЕ: Ново начало за Търговище. Силна листа на хората на Пеевски

Народният представител Неждет Шабан повежда кандидат-депутатската листа на коалицията ДПС- Ново начало в Търговище. Областният председател на ДПС Търговище Хамди Илиязов заяви: „Тази регистрация бележи ново начало за Търговище и за всички нас, обединени около каузата за по-добро бъдеще“.

ВИЖ ОЩЕ: Хафъзов водач на листата на ДПС-Ново начало в Сливен. Обяви целта

Амбицирани сме да вземем своя мандат от Сливен, но и да получим повече гласове от предишните избори, обяви пред журналисти в Сливен депутатът Хюсеин Хафъзов, който е водач на листата на ДПС – Ново начало в областта.  Нашите послания имат своите традиции. Ние казваме, че се грижим за интереса на хората. Това е чест и дълг, заяви Хафъзов.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Osman
преди 1 час

Gnusni prodajnici i predateli. Na izborite shte vi pogremem v urnite zaedno sas mirizlivata vi svinya Peevski.

Откажи
Semra
преди 1 час

Кто гледам лицата в листите , много са омърлушени . Няма усмивки , няма радост. Продажна пасмина която сизбра да слугува на бандита санкциониран за корупция в огромни размери , долната миризлива свиня Делян Пеевски. Идва коледа за шопара . Много скоро.

Откажи