Нов скандал разтресе "Величие". Ивелин Михайлов хвърли бомба

Прави специално изявление утре

Нов скандал разтресе "Величие". Ивелин Михайлов хвърли бомба | StandartNews.com

Нов скандал разтресе най-малката партия в парламента - "Величие". След като днес от профила си в "Туитър" идеологът на партията Ивелин Михайлов първо призова за подкрепа на кабинета на ГЕРБ, а след това обяви, че акаунтът му е хакнат и той е против кабинета на малцинството, сега Михайлов заяви, че е заплашван от своите.

Депутати от парламентарната група на "Величие" отправяли заплахи към него, разкри самият Михайлов в интервю за БНР.

"Има включително и заплахи срещу мен, че ще бъда унищожен...Това, което ще стане първоначално е да ми бъде разрушен имиджът и после да бъда унищожен икономически или физически", сподели Михайлов.

"Наши депутати го казват, можели да ми осигурят международна защита, да ми решат проблемите, хора, които до вчера са нямали един лев, ще решават проблеми за милиони", продължи Ивелин Михайлов.

Той потвърди, че заплахите идват от депутати от "Величие".

Заплахите са дошли след разговор с ръководството на група, каза още Михайлов и обяви, че утре от 10:30 ч. ще направи изявление. На него ще присъстват и депутати, за да потвърдят думите му и информацията за отправени заплахи.

"Да, заплахи за мен предимно, че ако не нещо не се е случило, както те го искат, ще бъда унищожен и ще се задействат процеси, при които няма да има точка в света, в която да се скрия", каза Ивелин Михайлов пред националното радио.

Той допусна, че депутати от "Величие" биха гласували в подкрепа на правителство в рамките на 50-ото Народно събрание, но очаква това да се случи с третия мандат.

"Има депутати, които ми казаха, че биха гласували за програмно правителство, ако бъде с трети мандат на ИТН. И ако те решили да ги послушат, да променят - вместо експертно да го кръстят програмно, което ме навежда на мисълта, че по някакъв начин имат някаква договорка".

На въпрос дали това са някои депутати, или е или парламентарната група, Михайлов отговори: "Някои депутати". По думите му са малцинство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай