Николай Марков отсече! Ето бъдещето на "Величие"

Кой е номер едно в партията

Николай Марков отсече! Ето бъдещето на "Величие" | StandartNews.com

Считаният за най-важен човек в партията изненада "Величие" каза кой командва парада в политическата сила.

Слуховете, че има разцепление в изборната сензация „Величие“ май ще се окажат верни, защото току-що от формацията с витиевато съобщение информираха, че неформалният им лидер  – Николай Марков няма да присъства на срещата със симпатизанти, която ще се проведе в Раднево тази вечер.

Според официалното изявление имал работа в София, но неофициално от петък се говори, че т.нар. полковник е в конфликт със създателя на „Величие“ Ивелин Михайлов. Формалната причина е гласуване с депутатите на ГЕРБ-СДС и ДПС за избор на комисия, която да изработи правилник.

Интригата се заплете още повече при снощното гостуване на Николай Марков при Асен Генов. Полковникът който всъщност е подполковник, се подразни на заключението, че Ивелин Михайлов е „идеолог“ на „Величие“.

„Мозъчният тръст и всичко останало във „Величие“ съм аз – няма други в партията. Всичко, което се е направило от гледна точка на формирането на тезите, е мое дело. Аз настоявах преди три-четири седмици г-н Михайлов да влезе в политиката, но той отказа и искаше да представлява бизнеса. Сподели ми, че не разбира от политика и няма да бъде полезен. Тогава приех доводите му и се надявам така да остане занапред“, обяви полк. Марков.

"В предизборната си кампания сме казвали, че ще работим с всички партии. Те представляват избирателите си, т.е. - народът. Заради това смятам, че трябва да се насочим към това, ако нещо е от полза на българската държава, да го подкрепим. Но ако има нещо, което не е добро, да не го подкрепяме", посочи  Николай Марков.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай