Николай Денков вбеси залата с опорки, Борисов напусна (ВИДЕО)

Прекратихте договора за руския газ, но продължихте да го внасяте 30% по-скъпо, скочи Теменужка Петкова

Николай Денков вбеси залата с опорки, Борисов напусна (ВИДЕО) | StandartNews.com

Бившият премиер Николай Денков вбеси пленарната зала с опорките на "Продължаваме промяната - Демократична България", че двете пепейски правителства са били най-успешните в България. 

ВИЖ ОЩЕ: Най-важният момент! Гласуват кабинета "Желязков" (НА ЖИВО)

През последните 3 години само ние от ПП-ДБ успяхме да сформираме редовни правителства, които осигуриха по-високи доходи и политическа подкрепа за различни закони, каза Денков. И отново се ожали, че кабинетът му вече не е на власт. Обяви се за жертва и заяви, че е бил свален от власт. 

Това не е кабинет "Завръщане към миналото", това е кабинет "Забравете за бъдещето", каза Денков и обяви, че ПП-ДБ няма да подкрепят кабинета "Росен Желязков".

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов напусна пленарната зала преди да е свършило изказването на Денков.

Приемете фактите, каквито са - вие сам подадохте оставка, никой не ви е свалял, контрира Георг Георгиев от ГЕРБ. И припомни на Денков, че той бе зам.-министър на образованието в кабинет на ГЕРБ. А също така и че сам се е произвел като академик, докато е бил премиер.

Прекратихте договора за руския газ, но продължихте да го внасяте 30% по-скъпо, скочи на Денков и Теменужка Петкова. Не се чудете, че вашите правителства не са на власт, вие просто не можете, отсече Петкова. 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай