На рождения си ден: Доган дава път на младите

На рождения си ден: Доган дава път на младите | StandartNews.com

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган спази традицията и отпразнува 62-ия си рожден ден сред най-близките си - приятели и активисти на партията от цялата страна. Пред тях той бил категоричен, че засега няма необходимост да се върне начело на оперативното ръководство въпреки желанието на структурите. Не се налагало, защото партията не е в криза.

"Трябва да дадем път на младите - с нова енергия, с нови идеи, с нова програма", казал д-р Доган пред присъстващите. Той благодарил за многото номинации в цялата страна и признанието, че олицетворява единството на партията. Повторил обещанието си от новогодишното тържество - да бъде близо до хората и да следи изкъсо партийните дела.

"Аз от 30 години тегля каручката, ред е друг сега да поеме управлението, аз ще казвам накъде да върви", посочил Доган в словото си. То било кратко, предупредил, че няма да говори много за политика, защото акцентът на тържеството е друг.

Тримата съпредседатели Четин Казак, Мустафа Карадайъ и Рушен Риза също произнесли кратки приветствия. Те пожелали на почетния председател да е жив и здрав и да продължи стратегически да води партията. От името на парламентарната група тримата съпредседатели поднесли термовизьор като подарък на лидера си. Доган останал доволен и не скрил изненадата си. "Не съм очаквал", признал той. Всеки от присъстващите също поднесъл дар на почетния председател.

В края на януари промените в ръководството на ДПС са вписани в регистъра на политическите партии. Всички важни решения ще се подписват от тримата съпредседатели, а оперативните и ежедневните могат да минават и с подписа на Мустафа Карадайъ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай