На старта на изборите! Катастрофа с Промяната

Черната серия започна с Явор Божанков и продължи с Асен Василев и Кирил Петков

На старта на изборите! Катастрофа с Промяната | StandartNews.com

"Продължаваме промяната" катастрофира в ралито за европейски и национален парламент още при първата обиколка. Черната серия започна с 11-годишното дете на кандидат-депутата от ПП-ДБ Явор Божанков, което простреля 12-годишната си леля по време на семейно парти.

Асен Василев временно влезе в бокса, след като се оказа, че е спукал гума с обвиненията си към служебния кабинет за откраднати 100 милиона от пенсионерите. 

Ден след изказването му Надзорният съвет на НОИ одобри увеличението на парите за възрастните хора с 11% от 1 юли, с което обезсмисли предизборното свикване на парламента за това.

Втора гума "Промяната" спука в университетите. Разбра се, че Василев не е бюджетирал парите за по-големи заплати на академичния състав. И това роди масови протести.

Най-трагичният инцидент направи Кирил Петков, докато бързаше за предизборна среща във Варна. Летящият със 120 км/ч джип на НСО се заби в изскочил на пътя автомобил, чийто шофьор почина.

Накрая "Сова Харис" обяви, че ГЕРБ вече дърпа с 13% пред ПП-ДБ, които са се сринали до 15 на сто. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Янка
преди 5 месеца

Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto

Откажи