Митов с фаворити в служебния кабинет

възхитен е от двама министри

Митов с фаворити в служебния кабинет | StandartNews.com

Новото острие на ГЕРБ срещу президента и партиите на протеста Даниел Митов се оказа, че има фаворити в служебното правителство на Румен Радев.

По думите му в служебния кабинет има попадения - министърът на външните работи Светлан Стоев и  министърът на отбраната Георги Панайотов. Те са професионалисти, с които съм работил, каза Митов.

Важно е гражданите да видят служебния кабинет и първите му действия, коментира Митов в интервю за БНТ. И заяви, че ГЕРБ ще се противопоставят на уволнението на професионалисти и назначението на "някакви много странни хора".

Митов коментира и избирането му за заместник-председател на ГЕРБ, като подчерта, че винаги е седял вдясно, в дясно-консервативното пространство. Сменил е няколко партии, но те винаги са били десни, някои от тях вече не съществуват, заяви той.

Митов коментира и поведението на "Демократична България", като посочи, че са взели вота на избирателите и са го поставили на разположение на президента на БСП.

"Кабинетът, който е подреден в момента, си е кабинет до известна степен и на БСП", заяви накрая заместник-председателят на ГЕРБ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай