Митов: Подслушването е измама

Служебният кабинет искаше да обезглави службите и успя, каза политикът

Митов: Подслушването е измама | StandartNews.com

Всичко, което се говори до момента за подслушвания на политици ми прилича на ченгедийска операция и измама. За тези 2 седмици имаше време да се извадят доказателства и до ден днешен нямаме нито доказателство, че нещата са верни. Това заяви пред бТВ зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов. Той поиска да се извадят доказателства възможно по-скоро по този скандал и да се посочат източниците на тази информация. ГЕРБ също много искала да се запознае с доказателствата.

"Някой им бил казал?! Нека кажат кои са им източниците. В България не могат да се унищожат следите. Винаги може да се докаже в ДАНС, издават се разрешения и в съда. За мен цялата тази история е измама. Не може Бойко Рашков да каже: "Ще изкарам доказателства, когато аз реша. Прехвърлят си топката с ген. Атанасов", каза Митов. Според него се печели време, за да се изфабрикуват някакви доказателства.

"Служебният кабинет искаше да обезглави службите и успя. Президентът Радев до момента все още не е дал изявление по залавянето на руските шпиони. Има достатъчно история, че Радев не е отдаден на нашата евроатлантичекса интеграция", добави зам.-председателят на ГЕРБ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай