Миков: Заради суетата на някои политици загърбваме обществените проблеми

Миков: Заради суетата на някои политици загърбваме обществените проблеми | StandartNews.com

Стара Загора. „Мая Манолова трябва да коментира дали ще прави независимо движение в партията, но едни такива действия, независимо от кого се правят, вредят на БСП". Това заяви лидерът на партията Михаил Миков, който участва в общинската конференция на старозагорските социалисти в събота.

„Вместо действителните проблеми, които днес вълнуват хората - като безработицата, бюджетът, дясното управление, големия дълг, обществото се занимава с вътрешно-партийни проблеми, личностни амбиции, добави Миков. Според него много въпроси от изключително обществено значение оставали някак си на заден план заради суетата на един или друг политик.

„Смятам, че Мая Манолова одобрява политиката и на партията, и на ръководството. Тя е председател на контролната комисия, т.е. има висока позиция, така че нека всеки да си върши работата, а не да се занимава с подклаждане на някакви съмнения и внушения," заключи темата Миков.

Той коментира и ситуацията с отстраняването на човека до Мая - Ангел Найденов. „Не съм казвал, че много дълго се е заседял в изпълнителното бюро, просто сметнах, няма да бъде в моя екип и това не бива де се правят драми", каза лидерът на БСП. Той увери, че не се страхува от въвеждането на електронното членство в партията, което според някои можело да изкара на бял свят много „мъртви" души в БСП. „Истината винаги е по-добра от напудрените отчети", аргументира се председателят на социалистическата партия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай