Миков: Наша основна грижа, освен големите градове, са и малките населени места

Миков: Наша основна грижа, освен големите градове, са и малките населени места | StandartNews.com

София. „Наша основна грижа, освен големите градове, са и малките населени места". Това заяви председателят на НС на БСП и на ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Михаил Миков при откриването на обновения площад в община Чавдар, област София. Проектът е изпълнен по публично инвестиционната програма за развитие на регионите, приета от предишното правителството. Селото беше опустошено през юни месец от преминала през Средногорието буря. Само за 6 месеца щетите са поправени - ремонтирани са пътища, училището, детската градина и е изграден нов площад.

На откриването присъстваха и кметът на общината Пенчо Геров, както и народните представители от ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ – Радослав Стойчев и Корнелия Нинова, Кирил Добрев и Драгомир Стойнев.

„В бюджета за 2015. предлагаме да продължи изпълнението на инвестиционната програма за малките общини". Това заяви по време на откриването зам.-председателят на ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Корнелия Нинова. По думите й това е необходимо както за инфтаструктурата на малките градове, така и за осигуряването на работни места. „Ще настояваме между първо и второ четене на бюджета, общинските проекти да бъдат продължени и през 2015г.", каза още т я.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай