Михаил Константинов шокира с прогноза. Дама в битката за президент на САЩ

Каза кой трябва да направи правителство у нас

Михаил Константинов шокира с прогноза. Дама в битката за президент на САЩ | StandartNews.com

Дама може да влезе в битката за президент на САЩ. Изненадващата прогноза направи изборният спец проф. Михаил Константинов в интервю за БНТ. Повод бяха хипотезите в САЩ след дебата Тръмп-Байдън. Ню Йорк Таймс, който е близък до демократите, призова Байдън да се откаже от надпреварата за Белия дом.

Според Константинов евентуалното оттегляне на Джо Байдън от най-важното състезание в САЩ е много трудна процедура, но не и невъзможна. Ако той се откаже от изборите, демократите могат да сменят кандидата си. Тогава фигурата, която може да обедини демократите, е Мишел Обама.  Тя може да победи Тръмп, прогнозира Константинов.

Той коментира и патовата политическа ситуация у нас. Има три партии, които нямат идеологически различия - ГЕРБ, ДПС и ИТН. На ръководителите на тези партии нещо им липсва, заяви Михаил Константинов пред БНТ.

По мнението му, когато имаш всички условия да направиш нещо, а не го направиш, значи си калпав. ГЕРБ, ДПС и ИТН са задължени да направят коалиция, смята той.

По думите му политически проблеми се решават с политически средства, а не с технологични средства. Смешно е да се направи президентска република една малка държава като България, посочи Константинов.

Той се надява през октомври или ноември да няма нови предсрочни парламентарни избори. Това, което става в България е пълен цирк, коментира още Константинов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай