Мая с най-много номинации в БСП за кмет на София

Социалистите я чакат да обяви решението си дали ще се кандидатира, за да я издигнат

Мая с най-много номинации в БСП за кмет на София | StandartNews.com
  • Социалистите я чакат да обяви решението си дали ще се кандидатира, за да я издигнат

Омбудсманът Мая Манолова има най-много номинации в БСП за кмет на София. Това съобщи за Нова тв зам.-шефът на червената група в НС Георги Свиленски.

Мая Манолова трябва да обяви своето желание да се кандидатира за кмет на София, след това в началото на месец септември софийската организация на БСП ще обяви номинацията си, обясни той. И заяви: "В момента приключват номинациите в организациите, Мая Манолова може би е с най-много номинации. Гласове против не съм чул".

БСП-София търси кандидат, който да решава проблемите на София, да прави качествени ремонти, прозрачни процедури за обществени поръчки. Мая Манолова е един от хората, който отговарят на този профил, каза още Свиленски.
Единствената задача, която Корнелия Нинова има е да свали ГЕРБ от власт в София, защото това би помогнало и за свалянето им от власт на национално ниво, допълни депутатът. По повод евентуална кандидатура на Костадин Паскалев за столичен кмет Свиленски заяви, че той е партийна кандидатура. А според него БСП не може да пробие сама в София.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай