Марешки се вижда на балотаж срещу ГЕРБ

Марешки се вижда на балотаж срещу ГЕРБ | StandartNews.com

Бизнесменът Веселин Марешки се вижда на балотаж срещу ГЕРБ на предстоящите президентски избори. Това обяви самият той в студиото на „Тази събота" по бТВ. И уточниха, че втория тур ще достигне с 20% от гласовете на избирателите.

„На балотаж заради силата на партията ще е кандидатът на ГЕРБ – с кандидата на патриотите и на несистемните играчи, който в случая съм аз", заяви той. Според него няма начин партийна номинация да се превърне в обединител на нацията, „като не искат другите (партии-б.р.) да го виждат", обясни той.

Марешки смята, че ще вземе „минимум" една пета от вота и по този начин ще повтори представянето си от местните избори във Варна преди години.

Бизнесменът изтъкна, че не е в политиката, за да забогатее, защото вече живее добре. И изтъкна, че кара „от най-хубавите коли", има 2-3000 лв. в себе си и живее скромно за стандарта си – в апартамент от 140 кв.м до децата си, които са в жилища по 75.

„Аз няма защо да плащам, за да стана президент – ние събираме дарения. Не давам от себе си, аз давам нервите си, патриотизма си", заключи Марешки.

Най-новата бензиностанция на предприемача ще бъде в столичния квартал "Люлин". Тя ще бъде отворена малко преди изборите и ще зарежда до 50 коли едновременно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай