Марешки: ВОЛЯ е с по-високо доверие

По-сплотени и по-мотивирани сме, каза лидерът на ВОЛЯ

Марешки: ВОЛЯ е с по-високо доверие | StandartNews.com

ВОЛЯ приключва първия си мандат по-сплотена, мотивирана и с по-високо доверие. Това каза лидерът на ВОЛЯ и водач на листата на Патриотична коалиция ВОЛЯ - НФСБ във Варна Веселин Марешки в декларация от името на група за края на 44-тото Народно събрание, предаде  Агенция "Фокус".

"ПГ на  ВОЛЯ приключва със самочувствие и удовлетвореност в своя първи мандат. С работата си, с поведението си опровергахме всички фалшиви новини за нас, които опонентите ни тиражираха преди 4 години. Показахме на вас и на всички българи, че може да има различни депутати. Такива, каквито хората искат да видят - честни и почтени родолюбци. Показахме какво значи да не ламтиш за постове, а да се бориш за благото на народа. Работихме съвестно", каза още Марешки.

Той заяви, че ВОЛЯ не е внесла нито един закон, който да е в ущърб на българските граждани. "Нямахме нито едно назначение на държавен пост с цел личен или партиен интерес, още по-малко в интерес на чужди държави. Не се замесихме в нито един партиен скандал. Нямаме нито един депутат дори със съмнение за корупция", допълни още Марешки.

Веселин Марешки заяви, че за ВОЛЯ народът не е електорат, а суверен."Не чакаме да се зададат избори. Работим 24 часа, защото идваме от реалния живот", изтъкна още Веселин Марешки. Той подчерта, че от ВОЛЯ довеждат нещата докрай, защото за собственото си добруване са се погрижили преди да влязат в парламента и в Народното събрание работят за хората."Време е да покажем на хората, че има надежда, че има депутати, които могат да пазят достойно това звание. Времето за действие настъпи. Иначе, ако продължаваме да отлагаме, няма да има България. Нека никога повече български политик не се кланя на задкулисни господари. Глава се свежда само пред Родината и народа, защото България е над всеки и над всичко. Бог да пази България", каза Марешки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай