Марешки: Стреснахме управляващите

Той обясни, че партия "Воля" продължава да е в НС, защото другата опасност е още по-голяма и безсмислена

Марешки: Стреснахме управляващите | StandartNews.com

Показахме, че столетницата е по-маловажна от младата партия "Воля" и показахме, че сме по-важни защото не говорим за машинно гласуване като БСП, а за доходи, образование, здравеопазване – това е дневният ред. Това обяви в предаването "Тази събота" по bTV.

Веселин Марешки коментира защо неговата партия първо напусна парламента като БСП, а след това обяви, че ще участват във формирането на кворума, но не и в дебатите в зала.

"Ние ги стреснахме, стреснахме управляващите, че няма просто така да си говорят. Да не мислите, че темата е за апартаментите, че някой си ги е купил на по-ниска цена. Това е най-малкото ощетяване на хората – не говорим за милиардите, които ще похарчим за самолетите, а сделката си върви тихомълком. От това дребнотемие искахме да ги събудим, да им кажем, че повече не може да продължава така", отбеляза още лидерът на "Воля".

Марешки обясни, че неговите депутати продължават да са в парламента, защото другата опасност е още по-голяма и безсмислена. "Предсрочни избори, харчене на милиони, лобиране от страна още по-слабо правителство, назначено от президента, грабеж, нов грабеж и повтаряне на същите резултати",  отбеляза Марешки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай