Марешки със силна държавна позиция

Не е време за политически игрички и състезания за егото, каза лидерът на ВОЛЯ

Марешки със силна държавна позиция | StandartNews.com

Лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки коментира последните политически събития в страната със силна държавническа позиция в социалните мрежи. Според Марешки в такъв важен момент за народа и държавата, тясно-партийният интерес и политическата конкуренция трябва да отстъпят пред отговорността и разума.

„Страната ни има нужда от стабилно правителство, което веднага да се заеме с проблемите на здравната, икономическата и социална криза. Всеки ден без решения нанася нови щети на милиони българи, на хиляди фирми, на социално-слабите. Пред българите се разиграва някакъв лош спектакъл, който обаче отново ще рефлектира предимно върху тях. Отново потърпевш ще е народът“, категоричен е Веселин Марешки.

По думите му отговорност се носи лично, открито пред народа, с воля и смелост. Освен това българските избиратели дадоха шанс на всички тези депутати да се докажат, да измъкнат страната от кризата, да дадат надежда за промяна. „Какво получаваме обаче?! Всеки вижда добре. Не е време за политически игрички и състезания за егото! Политиката е служене на народа. Ако някой я разбира по друг начин, значи не е за там“, заяви още лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай