Марешки благодари на Георги Марков за комплимент

Веселин Марешки публично благодари на депутата от ГЕРБ Георги Марков от страницата си във Фейсбук, за комплимента, който той направи на парламентарната група на ВОЛЯ и за извинението пред избирателите им...

Марешки благодари на Георги Марков за комплимент | StandartNews.com

Зам.-председателят на Народното събрание и лидер на ВОЛЯ Веселин Марешки публично благодари на депутата от ГЕРБ Георги Марков от страницата си във Фейсбук, за комплимента, който той направи на парламентарната група на ВОЛЯ и за извинението пред избирателите им.

Ще припомним, че по време на дебатите вчера по промените в Изборния кодекс, Марков поздрави колегите си от ВОЛЯ за това, че винаги са били за мажоритарна система. Така той поправи своя грешка отпреди две седмици, заради която пое ангажимент да се извини публично.

В своето изказване Марков добави още, че групата „ВОЛЯ- Българските Родолюбци” е сред най-интелигентните парламентарни групи, които е виждал в новата история на България. „Шапка ви свалям, ВОЛЯ, много сте симпатични”, заяви още Марков като подчерта, че името на партията много й подхожда, заради волята, която депутатите проявяват.

„Колегата Георги Марков е първият, който се осмели да каже пред всички очевидното –а именно, че ВОЛЯ е различната от статуквото група. Ние сме хора, които влязохме в тази институция с вече постигнати лични успехи и с дела в полза на народа. Разбихме досегашната представа, че политик се става, за да си оправиш положението- каквато практика, за жалост, дълги години наблюдаваме. Ние държим на думата си пред хората, че всичко, което правим в политиката, ще бъде само и единствено в интерес на българските граждани. От самото начало на този парламент останалите много добре виждат разликата, но никой не смее да го признае. Чест  прави на Марков, че не се притеснява да говори истината!”, коментира Веселин Марешки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай