Костадинов попари Даниел Смилов

Ще има ли колиция с ГЕРБ и ДПС

Костадинов попари Даниел Смилов | StandartNews.com

Костадин Костадинов публикува пост във Фейсбук, коментирайки анализите на Даниел Смилов.

Публикуваме целия текст на лидера на "Възраждане":

Вчера четох един "анализ" на известния "анализатор" Даниел Смилов. В него той твърди, че законът на "Възраждане", забраняващ хомосексуалната пропаганда в училищата и детските градини, бил подкрепен от ГЕРБ и ДПС, и по този начин се подготвяла следващата коалиция между "Възраждане" и ГЕРБ-ДПС.

По този повод Изпълнителният комитет на "Възраждане" ме упълномощи да публикувам тази снимка и да кажа следното:

1. Видно от резултата, ДПС гласува против закона, заедно с ППДБ. Това най-вероятно означава, според логиката на Смилов разбира се, че ППДБ подготвят следващата си коалиция с ДПС.

2. 14 депутати от ГЕРБ, или 20% от всички гербаджии, също са гласували против - заедно с ППДБ и ДПС. Това най-вероятно означава, според логиката на Смилов разбира се, че ГЕРБ се разцепва и една част от него подготвя бъдещата си коалиция с ППДБ и ДПС.

3. Ако искахме да правим коалиция с ГЕРБ и ДПС, защо да чакаме следващите избори, а не я направихме още сега? Припомням, че "коалиция на “Възраждане" с ГЕРБ и ДПС" е златен хит в средите на родната грантаджийска анал-лизаторска прослойка, който се развърта винаги преди избори. В идващата кампания предстои да го слушаме за пети пореден път.

Припомням, че "анализатора" Смилов остана в историята с най-голямата анализаторска излагация на хилядолетието, когато през 2016 г., в деня преди референдума за излизането на Великобритания от ЕС написа статия, в която обясни как Брекзит не бил успял.

Статията му беше написана предварително и излезе в деня, в който Брекзит вече беше факт - но наш Диди Смилов обясняваше как англичаните били проявили мъдрост и гласували за оставане в ЕС.

Ето защо, този път без някой да ме е упълномощавал, заявявам следното: Смилов, ако съм на мястото на американците, които те хранят, бракувам ти "анализите" на мига и те пращам в някой индиански резерват като атракция - първият индианец-политолог.

Няма да им избиеш похарчените долари за тебе, но поне ще свършиш нещо полезно в жалкия си животец, като забавляваш децата, докато те замерят със солети през оградата с надпис "Не хранете политолога".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Гюрич
преди 3 седмици

Коце не си прав, че Смилов е анализатор. Той е анализатор.

Откажи
лъчо
преди 3 седмици

Приветствам написаното Аман от продажни анализатори Крайно време е да прекратят всякакви уж сондажи допитвания на подобни индивиди които срещу съответно заплащане пишат каквото им поръчат но това обработва общественото мнение и трябва веднага да бъде прекратено ако ще се питат хората Конституцията определя само един начин референдум за което Възраждане изначално настоява само страхливите политици са против референдумите долу американските подлоги Гласувайте за Възраждане които ясно заявиха че важните решения за обществото ще вземат не политиците а народа на референдум

Откажи