Хр. Иванов си изми ръцете с Отровното трио

Хората на проваления политик бягат от отговорност за ексцесиите

Хр. Иванов си изми ръцете с Отровното трио | StandartNews.com

Като видяха дебелия край, умните и красивите се хванаха за гушите кой е виновен за снощната зловеща агресия срещу полицията. „Провокатори на протеста!“, скочи „Да, България“, часове след като полицаите бяха подложени на канонада от мощни бомбички, сигнални ракети, павета, бутилки и суха слама, готова за палене.

Хората на Христо Иванов, който дни наред не само лично бунеше протестърите на Орлов мост, но и събираше сивита за бъдещи управници, се обявиха за невинни за ексцесиите. Зад тях стоели само Отровното трио. „Появиха се много провокатори от страна на Отровното трио, които се опитват да превърнат протеста в касапница! Не ходете повече днес и не водете деца, защото ще бъде много опасно. Ние се разграничаваме от тези провокатори!“, обявиха „Да, България“ снощи, информира tribune.bg.

Човекът на умните и красивите в местната власт – районният кмет Трайчо Трайков, пък се затюхка в тв интервю, че днес като слезе в кабинета си ще има много работа по жалби, свързани със снощния протест. Той също обвини за безредиците провокатори, но не назова от къде са те.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай