Каракачанов: 45-то НС беше грозно явление

Така бившият вицепремиер оцени работата на краткия парламент

Каракачанов: 45-то НС беше грозно явление | StandartNews.com

"Това беше възможно най-грозният български парламент, който поне аз съм наблюдавал. Това беше един парламент, в който надделяха желанието с бързите промени в законодателството да се решават партийни и лични проблеми, а не парламент, който да поработи поне една година и да промени политики или законодателство, което ще бъде полезно за хората".

Такава оценка постави лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов на краткия живот на 45-то Народно събрание. По думите му стигнало се дотам, че дори една стара муцуна от червените среди обяснила цинично, че лично тя правила поправката "Джамбазки". "Тези хора имаха за цел да променят Изборното законодателство за своя полза и нищо повече", ядоса се Каракачанов.

Той бе категоричен, че 45-тият парламент бил едно грозно явление, в което част от партиите в него се опитали да решат предстоящите проблеми на парламентарни избори със законови промени. Една друга стара муцуна, която също говорила против мутрите е автор на Избирателния кодекс, който така ударно бил променен отново в тяхна полза.

"Това са хора, които умеят добре да плюят, храчат и да викат, но не могат да мислят, а съм убеден, че не са чели историята на България, всяко нещо, което правиш в своя полза, неминуемо се обръща срещу теб", изтъкна Каракачанов.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай