Капон каза възможностите за кабинет

Ние сме достатъчно смели да бъдем подкрепа на кабинет на малцинството, заяви тя

Капон каза възможностите за кабинет | StandartNews.com

Страната ни има нужда от кабинет с политическите сили на промяната, които искат да приключат с режима на Бойко Борисов. Това каза през БНР Мария Капон, депутат от парламентарната група на „Изправи се! Мутри вън!“, която е и член на парламентарната комисия по бюджет и финанси.

„Това няма как да се случи в кабинет, в който някоя от партиите на статуквото да си позволи какъвто и да е рекет срещу подкрепа. Не виждам логика в пребиваването на кабинет без общо виждане на ДБ, ИТН, ИМВ. Ако най-голямата от трите сили откаже да поеме отговорност за такова сформиране на кабинет, би било комично най-малката парламентарна група да проявява най-голямата смелост. Ние сме достатъчно смели да бъдем подкрепа на кабинет на малцинството“.

 „Ние сме пред избор - дали да поемем тежките рискове в полза на хората, или да правим избори, докато резултатите ни харесат. За нас е отговорен първият вариант“, каза народният представител.

Мария Капон е категорично за актуализация на бюджета. „За нас е важно да проверим цифрите. В комисията по бюджет ще искаме пълен анализ. Категорични сме, че има нужда от актуализация на бюджета. Трябва спешно да се направи. Но трябва да има правителство“, заяви тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай