Кандидат-депутатка от Величие шашардиса водещите на Нова телевизия

Финансите на държавата не се управляват добре, твърди Красимира Катинчарова

Кандидат-депутатка от Величие шашардиса водещите на Нова телевизия | StandartNews.com

Източник: Нова телевизия

Изненада и недоумение относно позицията си предизвика у водещите на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор Николаев и Мирослава Иванова гостувалата им Красимира Катинчарова, която е водач на листата на партия "Величие" в Стара Загора и Хасково.

Ние няма да търсим партньорства с партиите, които са досега представени в парламента, защото имаме различия с тях. За нас съставянето на правителство не е на всяка цена, защото партиите са компрометирани. Ние видяхме през последните 10 години какво могат и какво не могат, така че няма шанс.

Еми то кои други да са, попита Иванова.

Еми значи няма да получат подкрепа. Ние ще сме твърда опозиция в парламента, обясни гостенката.

Тоест вие не виждате съставяне на правителство след изборите, нали така? Тогава какъв е смисълът, попита водещата.

Смисълът е да осветим начина, по който се ограбва държавата. Ние твърдим, че от години държавата се ограбва, обясни Катинчарова, визирайки прогнозата за 18 млрд. лв. дупка в бюджета.

Но това са официални разходи. 18 млрд. не е кражба, а липса. Тези пари ги няма, че да може някой да ги открадне, намеси се Николаев.

Аз не казвам, че тези пари са откраднати, а че финансите на държавата не се управляват добре. Разпределението на средствата не е оптимално, коментира Катинчарова.

Вие бяхте в НС и сте ги гласували тези разходи, опонира я Иванова. Не, не сме, отсече гостенката.

Значи вие направо прескачате в следващите избори и нов парламент, където да има нови играчи, които вие да подкрепите, така ли, попита Николаев.

Ние се надявахме, че с "Възраждане" ще станем естествени партньори, но те имаха изключително враждебно отношение към нас. Те не ни подкрепиха за нашия проект за доизграждане на АЕЦ "Белене", посочи кандидатката за депутат от "Величие".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Gena
преди 2 дни

Иcкатe напълно нови yсещания в CEKCA? Tогава тpябва да опитате това нещо:----- https://do.my/xpro

Откажи