Четвъртък,

Калоян Паргов: Честит празник на служителите на реда

От: Рачо Рачев -
A
A
A

Честит празник на служителите на реда. Да отдадем уважение и признателност към тези, които всеки ден и час бдят за реда и сигурността на българските граждани, независимо, че тази година няма тържествени чествания и церемонии. Да почетем и онези служители на МВР, които са загинали при изпълнение на дълга си. Това каза лидерът на БСП-София Калоян Паргов по случай 141-вата годишнина от създаването на Министерство на вътрешните работи.

„Използвам повода, за да благодаря конкретно на Столичната дирекция на вътрешните работи за сътрудничеството и партньорството при организирането и провеждането на масови мероприятия в София“, заяви председателят на градската организация на социалистите.

„Желая им здраве, кураж и успех в нелеката и отговорна работа“, поздрави Калоян Паргов служителите на МВР.

„Българските полицаи имат пълната ни подкрепа за справедливите си синдикални искания, свързани с полагането на извънреден труд и заплащането за него. По време на извънредното положение, а и след това те бяха на първа линия. Заслужават достойна отплата за това, което правят за обществото“, категоричен е лидерът на БСП-София.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички