Какво си казаха Доган и 17-те депутати (СНИМКИ)

Очаквайте в скоро време обръщение на нашия почетен председател, каза Джевдет Чакъров

Какво си казаха Доган и 17-те депутати (СНИМКИ) | StandartNews.com

Източник: БТА

Обсъдихме, че ДПС не работи в момента в нормалния си вид и съдържание, необходимо е да се върне към нормалността, което означава автентичното ДПС с функциониране на колективните органи, диалог, съобразно нормите в устава на партията. Това каза председателят на ДПС Джевдет Чакъров след края на срещата с Ахмед Доган.

17-те депутати от Движението, които гласуваха срещу кабинета "Росен Желязков" са в "Росенец" за разговор с почетния председател.

ВИЖ ОЩЕ: Доган събира част от актива на ДПС в „Росенец“

„Връщане назад няма, трябва да се възстанови нормалността”, каза още Чакъров. И обяви: "Очаквайте в скоро време обръщение на нашия почетен председател".

Чакъров посочи, че „трябва да има стабилност в страната и да се положат всички възможни усилия за съставяне на правителство”. 

Чакъров допълни, че ако това не се случи, ще се отиде към нови избори, което „не е най-доброто решение”.

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Иван
преди 2 месеца

Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена:---- https://use.my/arctik

Откажи
ГДБОП
преди 2 месеца

Представители на турската мафия в България се събраха в Росенец. Липсва само Делян Магнитския. Затвор и парите на тези обирджии раздайте на пенсионерите.

Откажи