Изненадите. Ето колоритните мераклии за нови депутати

Има ги в листите няколко партии

Изненадите. Ето колоритните мераклии за нови депутати | StandartNews.com

В поредната порция избори у нас, от които на народът вече му се повдига, изникнаха нови колоритни фигури.

Само преди няколко месеца такива бяха полк. Николай Марков и музикантът Етиен Леви от странната партия Величие.

Сега още изненадващи лица ще се кандидатират за депутати в новия парламент. 

В листата на "БСП - Обединена левица" изненадите са инфекционистът доц. Атанас Мангъров, конституционалистът доц. Наталия Киселова, Евгени Минчев и режисьорът Борис Панкин.

Доц. Киселова е трета в листата за 23 МИР София, на 25-о място в същата листа е доц. Атанас Мангъров. В 24 МИР на четвъртото място за Евгени Минчев. 

В ПП-ДБ открояващата се кандидатура е на Марин Тихомиров, пастор (25 МИР София) и Оханес Паникян, председател на арменската църква (Пловдив и София), предава DarikNews.bg.

И на тези избори по традиция лидерската битка ще бъде в 25 МИР в София. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Isabella Ethan
преди 36 минути

Казвам се Моналиса Ландек. От изобилие от радост, сърцето ми говори високо за Д-Р АПАТА. Той дойде да ме спаси, когато животът ми беше съсипан в продължение на месеци. Любовникът ми ме изостави заради друга дама и дори не знаех, че той контролира ума и хипнотизира. Направих всичко възможно, за да го върна, но без резултат. Той отиде извън града с дамата и никога повече не го чух или видях. Търсех помощ в интернет, когато прочетох как Д-Р АПАТА помогна на други жени, които имаха същите проблеми. Свързах се с него и той ми каза всичко, което трябва да се направи, което и направих. Точно както той обеща, любовта и щастието, които споделях с моя партньор, бяха възстановени и той беше изчистен от тъмния чар, който бяха наложили върху него, и се върна при мен след 48 часа. Д-Р АПАТА искрено помага на хората и може да ви помогне, ако решите да се свържете с него днес. Неговият имейл за контакт: [email protected] Можете също да се свържете с него чрез, Viber и WhatsApp на +447307347648.

Откажи