Изненада от Борисов! Посочи ново име за премиер

За последните четири години сме на седми избори, защото се нароиха лидерчета, каза още той

Изненада от Борисов! Посочи ново име за премиер | StandartNews.com

Ново име за премиер посочи Бойко Борисов, който отиде на предизборна среща във Варна. Това стана в коментар за думите на Атанас Атанасов, че трябва да се търси за министър-председател дипломат, който е познат на всички и е равноотдалечен.

"Мен Митов (Даниел Митов, бивш външен министър и водач на листата във Варна) ми се вижда подходящ - дипломат, познават го в чужбина. Ако той ще е, ще се съглася, заяви Борисов.

Пръв на трибуната застана именно водачът на листата Даниел Митов. За последните четири години сме на седми избори, защото се нароиха лидерчета, които се оплакват, че сме най-корумпираната нация. Четири години си разказват истории, които нямат нищо общо с реалността, но това не е лидерство, каза Митов. 

Той подчерта, че в ГЕРБ са най-добрите експерти, но търсят път за разбирателство, за разлика от другите, мрънкащите, които отхвърлят резултатите от изборите и парализират нацията. Не трябва да се допусне попадане в капана на отчаянието и безнадежността, алтернативата е ГЕРБ под лидерството на Бойко Борисов, който събира хората. Другото е път към блатото и разяждане на ценностите, затова трябва да се покаже червен картон на мрънкачите, добави Митов.

Водачът на листата за Велико Търново проф. Костадин Ангелов изтъкна пред залата, че всички останали партии се готвят за избори, а само ГЕРБ се годви да управлява и има истинска програма за управление.

След него водачът на листата за Ловеч Николай Нанков сподели, че е пътувал цели 6 часа до Варна. И подчерта, че въпреки обещанията на ПП няма нито мостове над Дунав, нито магистрали, нито тунели под Стара планина.

Нанков изтъкна, че единственото качествено строителство се е извършвало при ГЕРБ. И попита, кой ще ни покаже нещо реално, построено от Промяната. Търсим го, но няма такъв човек, изтъкна Нанков.

Проф. Костадин Ангелов изтъкна пред залата, че всички останали партии се готвят за избори, а само ГЕРБ се годви да управлява и има истинска програма за управление.

"Промяната" само знаят как се гласува в Максуда, нямат готови проекти. Нека Ивайло Мирчев си анализира резултата от 94,54 процента за ППДБ в Максуда на вота във Варна миналата неделя, призова Нанков.

6 процента сме усвоили от средствата по ПВУ за последните години. За останалите 94 ще ни трябват над 60 години, изтъкна още Нанков и припомни как при управлението на Борисов с вицепремиер Томислав Дончев еврофондовете са били усвоявани на 99,5%.

С тези много мостове над Дунава и тунелите под Стара планина ще объркаме трафик, хората ще се чудат откъде да минат, иронизира неизпълнените обещания на ПП Томислав Дончев. 

През четири месеца се явяваме на избори, това е безсмислена демокрация. Превръщаме се в държава без посока, изтъкна Дончев. 

Вижте само какви кандидати има - един ще реже уши, друг - глави, а трети откровено халюцинират, добави той. 

Как стигнахме дотук? България имаше посока, досега трябваше да сме построили "Хемус", имаше пари, имаше възможности. Спомняте ли си? Само преди 4 години..., продължи Томислав Дончев.

 

 

 

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай