Искра Михайлова: Насажда се конфликт в ДПС, който прераства в нещо опасно

Това заяви зам-председателят на ДПС по БНТ

Искра Михайлова: Насажда се конфликт в ДПС, който прераства в нещо опасно | StandartNews.com

"Насажда се мнението, че има конфликт Пеевски - Доган. Много пъти г-н Пеевски и всички ние обясняваме, че такъв конфликт няма. Има конфликт между Пеевски и група от хора, които наистина не приемат подхода, начина, скоростта на работа и целите, които ДПС си е поставило с новото начало. Този избор не стои, той е изкуствено насаден".

Това заяви зам.-председателят на ДПС Искра Михайлова в "Панорама" по БНТ.

Според нея се насажда конфликт сред избирателите на ДПС, който прераства в нещо много по-опасно.

"Комшия започва да спори с комшията - ти с кого си? Довчерашни партньори - българи и български турци или помаци влизат в конфликт, появяват се написани неща във фейсбук, че българите и помаците искали да откраднат партията от турците", каза Искра Михайлова.

Тя е избрала да работи с Пеевски още през февруари, на националната конференция на ДПС, когато новото ръководство е дефинирало "новото начало и задачите си".

"Новото начало означава нов подход и нов начин на работа. Още тогава аз взех решение и заявих, че прекратявам работата си в ЕП след изтичане на мандата, връщам се в България и ще работя с Делян Пеевски".

Доган иска оставката не само на Пеевски, но и на голяма част от екипа му, посочи Михайлова и изрази недоумение защо и нейното име не фигурира сред посочените. "Това вероятно е пропуск".

Не ме питайте за неща, които са много далеч. Ние работим за преодоляване на тенденциите на разслоение в ДПС, отговори тя на въпрос за нова партия.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай