И Нинова: Оставка на кабинета заради водата

Очаквах след убийствената картина на управлението Емил Димитров да подаде оставка - изходът е оставка за цялото правителство, каза Нинова

И Нинова: Оставка на кабинета заради водата | StandartNews.com

Чухте най-вярната, безкомпромисна оценка на управлението на Борисов, но този път не от опозицията, а от министър. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова в декларация от името на група след изслушването на министър Емил Димитров за водите, предаде Агенция "Фокус".

ВИЖ ОЩЕ: ДПС:Премиерът да опровергае Димитров или оставка

"Уважаеми български граждани, чухте най-вярната, безкомпромисна оценка на управлението на Бойко Борисов, но този път не от нас от опозицията, която я даваме непрекъснато в продължение на четири години. Чухте я от министър на Борисов. От вътре, от човек, който е преживял всички тези проблеми, които описа. Чухте ли ключовите думи: хаос, безхаберие, частни интереси, кражби, кражба от настоящето, но кражба от децата и внуците ни в бъдещето", заяви Нинова. По думите й това е най-вярната оценка за това управление в областта на ВиК сектора.

ВИЖ ОЩЕ: Две министърки от ГЕРБ скочиха на Ревизоро

ВИЖ ОЩЕ: Министър Димитров: Бургас остава без вода!

"Всичко това, което днес чухме, отдавна говорим. Проблемът е отдавна. Помните ли Бисер, Аспарухово, Мизия. Помните ли отговора на правителството, когато още тогава поставяхме въпроси, когато предлагахме решения, защото помня шараните по площадите на Мизия, които стояха там една седмица. Помня всичките катастрофални последици и жертви. Вие тогава не обърнахте внимание", каза още лидерът на БСП.

ВИЖ ОЩЕ: Ревизово притеснен. Чака ли ни водна криза?

Лидерът на БСП заяви, че министърът е пропуснал да каже през последните 10 години колко пъти се е вдигнала цената на водата за хората. Очаквах след убийствената картина на управлението Емил Димитров да подаде оставка - изходът е оставка за цялото правителство, каза Нинова.

ВИЖ ОЩЕ: Ревизоро каза къде може да няма вода

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай