Хората на Джевдет Чакъров щурмуваха централата на ДПС (ОБНОВЕНА)

На мястото пристигнали служители на реда

Хората на Джевдет Чакъров щурмуваха централата на ДПС (ОБНОВЕНА) | StandartNews.com

Източник: БЛИЦ

Хората на Джевдет Чакъров щурмуваха централата на ДПС в София, която се намира на „Александър Стамболийски“ 45А. Те скандираха "ДПС" и тропаха по вратите на централата, в която няма никой, защото от месеци в нея се прави ремонт.

ВИЖ ОЩЕ: 150-200 души на сбирката на Джевдет Чакъров

На мястото пристигнаха служители на реда, които бяха извикани със сигнал на тел. 112.

Преди минути хората на Джевдет Чакъров извикаха професионален ключар и отвориха централата.

Те нахлуха вътре без да обяснят какво ще правят в сградата. 

Най-отпред, докато вратата се отключваше, бяха Джейхан Ибрямов и Джевдет Чакъров. Там са и депутатите Фатме Рамадан, Рамадан Аталай, Павлин Кръстев, Левент Мемиш. Те също нахлуха в централата на ДПС. 

По-рано Джевдет Чакъров застана пред медиите, за да каже, че е провел среща с областните председатели в София и, че всички от актива са се обедини около това, да не се допуска етническо напрежение в страната. Той заяви, че няма да има подмяна в ДПС и каза, че всички на срещата са призовали за ДПС без Пеевски. Това личи и по предварително изработения плакат, които симпатизантите му закачиха на входа на централата. 

От три седмици тече ремонт, информира Джейхан Ибрямов.

Снимка: "24 часа"

След като излезе от сградата, Чакъров обяви,  че всичко вътре е изтърбушено. Оттук нататък централата ще бъде отключена и ще се върне към работа, каза Чакъров.

Снимка: "24 часа"

Снимки от централата, публикувани от "24 часа" показват, че в помещенията в централата наистина тече ремонт, който бе обявен ммного отдавна.

Очаквайте подробности!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай