Гласът на Борисов разгроми Божков

Не аз съм искала от Вас, Вие се предлагахте, заяви Севдалина Арнаудова

Гласът на Борисов разгроми Божков | StandartNews.com
  • Не аз съм искала от Вас, Вие се предлагахте, заяви Севдалина Арнаудова

От момента, в който работя за българското правителство, всичките ми срещи с български бизнесмени са били в изпълнение на служебните ми задължения и са заснети от камера и микрофон не само от мен самата, а и от десетки медии. Това заяви с специален пост във фейсбук ръководителят на правителствената информационна служба Севдалина Арнаудова. Така тя отговори на дубайската димка срещу нея, която хазартният бос хвърли срещу нея тази сутрин. Укриващият се от правосъдието олигарх написа във фесбук, че Арнаудова, че го е посещавала в офиса му. „Тя не пуши пури. Бойко, ще намериш ли поне малко достойнство да кажеш защо я пращаше?”, написа Божков, намеквайки, че едва ли не през нея е давал пари на властта.

ЦВЕТОМИР НАЙДЕНОВ: Как пък не съм го засичал това момиче?! Лилана, Блага, Лиляна, Аксиния, Мария ...... тези съм ги засичал в офиса ти, Чери

„Познавам г-н Васил Божков отдавна и не само аз, а и членове на моето семейство, един от тях до скоро беше негов служител. Не очаквах такава манипулация на истината. Не очаквах, че ще превърне личните отношения в защитна теза”, написа още Севдалина Арнаудова. И продължи: „И да, когато съм се виждала с Вас, г-н Божков, съм била наясно, че Вие сте с камера и микрофон, а аз не съм. И не аз съм искала от Вас, Вие се предлагахте!”.

ВИЖ ОЩЕ: Премиерът: Не съм взел нито стотинка от Божков!

Ето какво още гласи постът на Севдалина Арнаудова:

„Не е мъжко да спестявате тази част от истината, вярно е, че беше отдавна преди повече от 6-7 години. Съжалявам, че помните избирателно! Аз обаче помня добре, не само първите ни срещи, но и последната - в централата на ПП ГЕРБ Ви посрещнах с г-н Флориан Скала - главен изпълнителен директор на bTV!”

">

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай