Гергов запрати нов юмрук по Нинова

Можем ясно да кажем кой е с Бойко и кой е срещу него, каза лидерът на пловдивското БСП

Гергов запрати нов юмрук по Нинова | StandartNews.com

Днешните дебати в Народното събрание показаха, че можем ясно да кажем кой е с Бойко и кой е срещу него. „Какво се случи днес? Това което предупредих! Днес стана ясно на целия български народ и на всички другари, че Бойко Борисов се е справил с пандемията и мерките свързани с извънредното положение". Това заяви пред БЛИЦ Георги Гергов.

Лидерът на пловдивската организация на БСП бе категоричен: "Предупредих, че няма нужда от фойерверки. Днес ми се обадиха много хора и ми казаха: "Жоро, днес разбрахме кой е зад Борисов и кой зад БСП".

Отговорът беше даден днес в парламента за това кой е Гергов, какво прави той, партиен ли е или не. Ние сме в спирала и благодарение на другарката Нинова вървим не нагоре, а надолу. Локомотивът е толкова силен, че не може да се спре. Само Нинова не може да си даде сметка какво прави с нас и накъде ни е повела".

Според Гергов партията трябва да вземе важни решения.

"БСП трябва да си отговори на въпроса - Кой е с Борисов? Гергов или Корнелия? След днешния фарс в Народното събрание нека всеки един наш другар да си отговори на този въпрос! Ние го видяхме унижението на нашата партия в парламента и подигравките.

БСП не заслужава това. Не го заслужават и нашите партийни членове, които разчитат на нас. Трябва веднъж завинаги да решим този въпрос", посочи Гергов пред БЛИЦ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай