ГЕРБ подариха 5000 лв. за ЧРД на Нинова (ОБНОВЕНА+СНИМКИ)

И Радев поздрави соцлидерката, пенсионери носят рози на "Позитано" 20

ГЕРБ подариха 5000 лв. за ЧРД на Нинова (ОБНОВЕНА+СНИМКИ) | StandartNews.com

Тази година председателят на БСП Корнелия Нинова ще дари всички средства от рождения си ден за националните отбори на България по математика и информатика. С колегите от ПГ на ГЕРБ с радост подкрепихме тази кауза, като за целта дарихме 5 000 лв. Това написа председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов във Фейсбук.

„Поздравих Корнелия Нинова по случай 50-годишния ѝ юбилей. Пожелах ѝ здраве и късмет, като споделих надеждата си, че влизайки в отбора на политиците над 50, тя ще проявява повече мъдрост и конструктивност и заедно ще градим бъдещите успехи на България“, пише още Цветанов.

И Радев поздрави Нинова

Президентът Румен Радев поздрави по телефона соцлидерката Корнелия Нинова по случай 50-тия й юбилей. Лично началникът на кабинета на държавния глава Иво Христо занесе поздравителен адрес от Радев в централата на "Позитано" 20. “Запазете своята борбеност и сила на духа, с които спечелихте доверието на своите съпартийци. Пред Вас стои най-отговорната мисия за всички съвременни политици: да съхраним демокрацията и да изведем България на пътя на свободата, справедливостта и благоденствието”, пише Радев на Нинова. Лично да я поздрави в централата и вицепрезидентът Илияна Йотова.

Пенсионери носят червени рози на "Позитано" 20

Опашки от желаещи да честитят на юбилярката се извиха следобед на "Позитано" 20. Пенсионери с по една червена роза чакаха реда си, за да поздравят Корнелия.

Нинова получи поздрави и от Омбудсмана Мая Манолова, посланици, организациите на БСП от цялата страна, кметове, политически партии, представители на бизнеса и неправителствени организации.

Нинова бе отрупана от колажи от пресцентъра на БСП и младежите социалисти, а журналистите от "Дума" й подариха първа страница с нейна снимка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай