Габриел: България е зеницата на Европа

Днес заедно показваме, че зад думата обединение не се крият користни мисли, а воля за защита на нашите ценности, каза водачът на листата на ГЕРБ

Габриел: България е зеницата на Европа | StandartNews.com

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ПРЕДСТАВЯНЕТО НА ЛИСТАТА ТУК

България е зеницата на очите на Европа и тя трябва да бъда пазена във всеки момент. Нека го направим и в тази кампания. С тези думи водачът на листата на ГЕРБ Мария Габриел се обърна към съпартийците си при представянето на кандидатите на управляващата партия за Брюксел. Тя поиска да се определят темите, по които ще се води диалог, за да „не позволяваме на други да вземат решения вместо нас”.

Днес заедно показваме, че зад думата обединение не се крият користни мисли, а воля за защита на нашите ценности. Днес повече от всякога има нужда от това. Защото Европа се намира в труден момент. Предизвикателството е, че България е и може да бъде обединител за каузи,  каза още Габриел. И призова ГЕРБ да се  противопостави на дестабилизацията.

Какво ще ни ръководи конфронтацията и разединението или диалогът и мирът, попита Габриел. И заяви: Европейската идея е жива, дошло е време да настроим часовниците за нов тласък в Европа - Европа, която дава перспектива на младите хора, която се грижи за малките и средни предприятия. Тази Европа с разединение и конфронтация не може да се постигне!”

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай